Over ons

Green Collect Sales biedt een uniek assortiment aan planten uit de Mediterrane landen (Portugal, Spanje en Italië). Hiermee is Green Collect Sales de partner voor de handel in Noordwest Europa in de zoektocht naar bijzondere producten waarmee de detaillist en de kleinere retailer zich kan onderscheiden naar haar klanten. Door een brede kennis, een directe en langdurige relatie met leveranciers in deze landen en de mogelijkheid dagelijks vers en snel te leveren heeft Green Collect Sales zich een positie verworven in de markt.

Op dit moment is Green Collect Sales gevestigd in een kasruimte in Nieuwveen, Nederland. Op deze locatie is de mogelijkheid om continu een relevante voorraad aan te houden, waardoor de kwaliteit van de producten op peil kan worden gehouden en de mogelijkheid wordt geboden aan klanten in Nederland om snel, dagvers en betrouwbaar te leveren.

Service

Alle activiteiten bij Green Collect Sales zijn gericht op leverbetrouwbaarheid in assortiment, kwaliteit en correcte levering. Dit wordt vorm gegeven door langdurige relaties met leveranciers, waarbij gestreefd wordt naar complete afspraken op kwaliteit standaarden, de juiste logistiek, zodat de producten goed arriveren, de juiste controle na ontvangst en behandeling in de kas en een correcte aflevering bij de klant.